Sukutuotteet

Ostaessasi sukutuotteen tuet aina seuramme toimintaa pienellä summalla. Pienistä puroista se jokikin syntyy. 

Tilaa nyt heti itsellesi tai lahjaksi Huttusten sukutuotteita! 


Isännän viiri

Isännänviirin pituus 380cm, leveys leveämmästä päästä 40cm. Hinta 100 €. Lähetä tilauksesi suoraan Saara Huuskoselle, huuskosensaara(at)gmail.com
Pöytäviirin hinta 50 €. Lähetä tilauksesi suoraan Saara Huuskoselle, huuskosensaara(at)gmail.com
Upeita erivärisiä torkkupeittoja. Hinta vain 15 €. Lähetä tilauksesi suoraan Saara Huuskoselle, huuskosensaara(at)gmail.com
Tarvitset myös sukuseuran nimellä ja nettiosoitteella varustetun Paragon mustetäytekynän. Hinta 4 €. Tilaa Saara Huuskoselta (huuskosensaara(at)gmail.com).
Tämä erikoiskynä toimii sekä kosketusnäyttökynänä että tavallisena kuivamustekynänä. Hinta 4 €. Tilaa Saara Huuskoselta (huuskosensaara(at)gmail.com).

Tämä kynämalli alkaa vähitellen olla loppuunmyyty.     Tilauksen voit tehdä tästä


Nyt on tullut myyntiin uusi kynämalli. Kynä on laadukas, tyylikäs ja metallirunkoinen, jossa on karhennettu pinta niin, ettei kynä varmasti luista hyppysissä. Samalla se toimii myös kosketusnäyttökynänä. 

Pieni ja siro emaljoitu vaakunapinssi on mainio tuliaislahja kenelle tahansa sukulaiselle. Hinta 5 euroa, ja mitta 25 mm. Tilaa Saara Huuskoselta (huuskosensaara(at)gmail.com).

Tilauksen voit tehdä tästä


Tee oma käyntikortti helposti

Hae tästä käyntikortin kuvapohjat. Paina sitten kuvaa hiiren oikeanpuoleisella painikkeella ja valitse "Tallenne nimellä". Valitse tallennuspaikaksi "Työpöytä". 
Tulosta muutama korttipohja malliksi tavalliselle kopiopaperille.

Hae sitten tästä Word-tiedostona käyntikortin tekstipohja
Avaa tekstitiedosto. Kirjoita omat tietosi mallitekstin tilalle. 
Tulosta sitten omat korttitietosi kuvapohjakopioon. 
Löydät lisäohjeita tulostamistasi tiedostoista.


Seuraavat vaakunatuotteet tuotteet voi tilata suoraan valmistajilta. Niitä ei ainakaan toistaiseksi osteta varastoon. 

Huttusten T-paita

Tästä löytyy vaakuna MUSTAAN PAITAAN
ja tästä vaakuna VALKEAAN PAITAAN

Näin tallennat kuvat tietokoneesi työpöydälle:
Valitse vaakunakuva yllä olevista vaihtoehdoista. Paina sitten näytölle ilmestyvää vaakunakuvaa hiiren vasemmanpuoleisella painikkeella ja raahaa se "työpöydälle".


Vaakunatarrat moneen käyttöön

Voit painattaa Huttusten sukuseuran vaakunoista tarroja niin, että liima on tavalliseen tapaan vaakunakuvan takana. Tarrat voidaan tehdä myös niin, että liima on kuvan pinnalla, jolloin tarran voi kiinnittää vaikkapa autoon ikkunan sisäpuolelle. Vaakunan korkeus tarrassa on yhdeksän (9) cm. Tarra painetaan läpinäkyvälle muoville.

Hae tästä vaakunatarran kuva. Paina sitten kuvaa hiiren vasemmanpuoleisella painikkeella ja raahaa kuva "työpöydälle".

Etsi kirjapaino, joka osaa painaa värinsä pitäviä tarroja. Tarrakuvien värien pitäisi kestää nimittäin hyvin päivänvaloa. Muista ilmoittaa tilauksessasi, millä puolella kuvaa tarraliiman tulee olla. Kirjapainoissa yleensä neuvotaan mielellään asiakasta. Muista silti neuvotella itsellesi sopiva hinta.


Huttusilla on oma postimerkki!

Hanki itsellesi tai sukulaisillesi Huttusten oma postimerkki.

Postimerkkien tilausohjeet:

Hae ensin tästä vaakuna postimerkkiin. Paina sitten kuvaa hiiren vasemmanpuoleisella painikkeella ja raahaa se "työpöydällesi".

Siirry sitten tästä oman postimerkin tilaukseen. Klikkaa painiketta "Valitse tiedostosta" ja valitse työpöydältäsi vaakuna (VaakunaPOSTIMERKKIIN.jpg) ja avaa kuva klikkaamalla "Avaa"-painiketta. Tämän jälkeen "Lataa"-painiketta. - Vaakuva on nyt merkissä oikean kokoisena. - Sitten voitkin siirtyä tilaamaan ja maksamaan.

Merkit lähetetään ilmoittamaasi vastaanottajan osoitteeseen muutaman päivän kuluessa.