Sukutuotteet

Ostaessasi sukutuotteen tuet aina seuramme toimintaa pienellä summalla. Pienistä puroista se jokikin syntyy. 

Tilaa nyt heti itsellesi tai lahjaksi Huttusten sukutuotteita! 


Isännän viiri

Isännänviirin pituus 380cm, leveys leveämmästä päästä 40cm. Hinta 100 €. Lähetä tilauksesi suoraan Saara Huuskoselle, huuskosensaara(at)gmail.com
Pöytäviirin hinta 50 €. Lähetä tilauksesi suoraan Saara Huuskoselle, huuskosensaara(at)gmail.com
Upeita erivärisiä torkkupeittoja. Hinta vain 15 €. Lähetä tilauksesi suoraan Saara Huuskoselle, huuskosensaara(at)gmail.com
Nyt on tarjolla uusi Paragon mustetäytekynä, jossa on värillinen vaakuna. Hinta 5 €. Kynät ovat tyylikkäissä samettisissa lahjataskuissa. Kynät ovat ensi kertaa ostetavissa kesäpäivillä 12.-13.8.2023 Huttustensuvun kesätapaamisessa. Tilaa jo ennakkoon Saara Huuskoselta (huuskosensaara(at)gmail.com), jotta voit varmistaa, että sinäkin saat tuon tyylikkään kynän.

Tilauksen voit tehdä tästä


Tyylikäs metallirunkoinen kosketusnäyttökynä, jossa on karhennettu pinta niin, ettei kynä varmasti luista hyppysissä. 

Pieni ja siro emaljoitu vaakunapinssi on mainio tuliaislahja kenelle tahansa sukulaiselle. Hinta 5 euroa, ja mitta 25 mm. Tilaa Saara Huuskoselta (huuskosensaara(at)gmail.com).

Tilauksen voit tehdä tästä

 

Vaakunalippis, brodeeratulla vaakunalla

Vaakunalippis oli menekkituote ja nyt on hankittu erä tyylikkäitä lippiksiä brodeeratulla vaakunalla. Lippis on siis vielä edellistä lippistä hienompi.

Lippikset ovat myynnissä Huttusten kesäpäivillä 3.-4.8.2024. Etukäteisvarauksia voi tehdä Saaralle (huuskosensaara(at)gmail.com). Kesäpäivillä lippiksiä myydään 20,00 €:lla.

 

Kalastajan hattu mustana, sinisenä ja vihertävänä brodeeratulla vaakunalla 

tähän tallennetaan myöhemmin kuvat eri värivaihtoehdoista

Hattu on vapaasti muotoiltavissa oman maun mukan. Hattuja voi tilata Saaralta (huuskosensaara(at)gmail.com) hintaan 25 €/kpl.

 

Tilauksen voit tehdä tästä

 

Tee oma käyntikortti helposti

Hae tästä käyntikortin kuvapohjat. Paina sitten kuvaa hiiren oikeanpuoleisella painikkeella ja valitse "Tallenne nimellä". Valitse tallennuspaikaksi "Työpöytä". 
Tulosta muutama korttipohja malliksi tavalliselle kopiopaperille.

Hae sitten tästä Word-tiedostona käyntikortin tekstipohja
Avaa tekstitiedosto. Kirjoita omat tietosi mallitekstin tilalle. 
Tulosta sitten omat korttitietosi kuvapohjakopioon. 
Löydät lisäohjeita tulostamistasi tiedostoista.


Seuraavat vaakunatuotteet tuotteet voi tilata suoraan valmistajilta. Niitä ei ainakaan toistaiseksi osteta varastoon. 

Huttusten T-paita

Tästä löytyy vaakuna MUSTAAN PAITAAN
ja tästä vaakuna VALKEAAN PAITAAN

Näin tallennat kuvat tietokoneesi työpöydälle:
Valitse vaakunakuva yllä olevista vaihtoehdoista. Paina sitten näytölle ilmestyvää vaakunakuvaa hiiren vasemmanpuoleisella painikkeella ja raahaa se "työpöydälle".


Vaakunatarrat moneen käyttöön

Voit painattaa Huttusten sukuseuran vaakunoista tarroja niin, että liima on tavalliseen tapaan vaakunakuvan takana. Tarrat voidaan tehdä myös niin, että liima on kuvan pinnalla, jolloin tarran voi kiinnittää vaikkapa autoon ikkunan sisäpuolelle. Vaakunan korkeus tarrassa on yhdeksän (9) cm. Tarra painetaan läpinäkyvälle muoville.

Hae tästä vaakunatarran kuva. Paina sitten kuvaa hiiren vasemmanpuoleisella painikkeella ja raahaa kuva "työpöydälle".

Etsi kirjapaino, joka osaa painaa värinsä pitäviä tarroja. Tarrakuvien värien pitäisi kestää nimittäin hyvin päivänvaloa. Muista ilmoittaa tilauksessasi, millä puolella kuvaa tarraliiman tulee olla. Kirjapainoissa yleensä neuvotaan mielellään asiakasta. Muista silti neuvotella itsellesi sopiva hinta.


Huttusilla on oma postimerkki!

Hanki itsellesi tai sukulaisillesi Huttusten oma postimerkki.

Postimerkkien tilausohjeet:

Hae ensin tästä vaakuna postimerkkiin. Paina sitten kuvaa hiiren vasemmanpuoleisella painikkeella ja raahaa se "työpöydällesi".

Siirry sitten tästä oman postimerkin tilaukseen. Klikkaa painiketta "Valitse tiedostosta" ja valitse työpöydältäsi vaakuna (VaakunaPOSTIMERKKIIN.jpg) ja avaa kuva klikkaamalla "Avaa"-painiketta. Tämän jälkeen "Lataa"-painiketta. - Vaakuva on nyt merkissä oikean kokoisena. - Sitten voitkin siirtyä tilaamaan ja maksamaan.

Merkit lähetetään ilmoittamaasi vastaanottajan osoitteeseen muutaman päivän kuluessa.