2019 Rautalammilla Törmälän Loma- ja kurssikeskuksessa

Sukuseuran 23. vuosikokous pidettiin Rautalammilla 10.-11.8.2019.

Ensimmäisenä kokouspäivänä  tulokahvien ja majoittumisen jälkeen Kari Hokkanen esitteli ’Huttuset Genissä’ sekä opetti Genin käyttöä apupoikana Raimo Huttunen. Kari olikin vienyt jo mittavasti Huttusten sukua Geniin. Ja nyt on helppo katsella ja täydentää esi-isiemme ja esiäitiemme tiedot ajan tasalle niin omissa tutkimuksissamme kuin Genissäkin.

Päivällisen jälkeen oli vuorossa saunominen ja makkaran paisto rannan nuotiopiirissä, jossa tunnelman loi vilkas keskustelu ja tietysti Karin hanurinsoittosessio.

Suununtaiaamuna oli halukkaille tarjolla luontoretki Etelä-Konneveden kansallispuistoon.

Aloitimme sukukokouksen sunnuntaina klo 12.00. Seuraavaksi kolmevuosikaudeksi sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin Raimo Huttunen ja hallituksen jäseniksi Esko Huttunen (vj. Olavi Huttunen), Kari Hokkanen (vj. Heli Pekkala), Riitta Heikkurinen (vj. Kirsti Sinkkonen), Risto A. Huttunen (vj. Reijo Huttunen) , Saara Huuskonen (vj. Kalervo Huttunen), Maija Repo (vj. Riitta Kähärä) ja Martti O. Huttunen (vj. Matti Huttunen. Vuosikokouksen ohjelman löydät täältä. 

Päivän huipentumana oli Ari Kolehmaisen esitys Huttusen suvun tutkimuksesta. Asiakirjat ja DNA-tutkimus ovat paljastaneet, että Lemin ja Juvan Huttusissa on eroa. Mitä jatkotutkimukset tuovatkaan uutta tietoa.

Tutustu Törmälän leirikeskukseentäällä.