2013 Rautalammella Törmälän Loma- ja kurssikeskuksessa 

Törmälän Loma- ja kurssikeskus Rautalammella oli viihtyisä paikka pitää sukukokousta. Sukukokous aloitetiin lauantaina 27.7.2013 lipunnostolla klo 12, jonka jälkeen pääsimme viettämään mukavaa yhdessäoloa samaan tapaan kuin vuosi sitten Vesannolla. Ja tietenkin saimme nauttia Törmälän emännän valmistamia herkuja kylläksemme.

Sunnuntaina 28.7.2013 klo 10 piti paikan omassa kirkossa hartaustilaisuuden rovasti Raimo Jalkanen. Tämän jälkeen hän piti esitelmän oman sukunsa tutkimusesta.

Virallisessa sukukokouksessa valittiin sukuseuralle puheenjohtaja ja kahdeksan hallituksen jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet (suluissa): 
Puheenjohtaja Martti O. Huttunen, Kari Hokkanen rahastonhoitaja (Heli Pekkala), Esko Huttunen, varapuheenjohtaja (Olavi Huttunen), Taina Väre, sihteeri (Kalervo Huttunen), Risto A. Huttunen (Reijo Huttunen), Maire Huttunen (Kari Huttunen), Aino Loivaranta (Tiina Kähärä), Riitta Heikkurinen (Kirsti Sinkkonen), Raimo Huttunen (Pertti Huttunen).

Kokouksessa esitettiin toivomuksena, että seuraava sukukokous pidetään Rantasalmella tai vaihtoehtoisesti Hankasalmella. Rantasalmi sai keskustelussa kannatusta sen sijainnin ja mahdollisen ohjelmatarjonnan vuoksi.